CARPRO Immortal Nano Ceramic Solfilm

7 120 kr

Beställningsvara!

CARPRO Immortal UVX Nanokeramisk värmebeständiga solfilm


Vi introducerar det senaste tillskottet till Immortal-sortimentet - CARPRO UVX solfilm med hela 10 års garanti!

Värmeisolerande solfilm som är designad för att förbättra glasets förmåga att stöta bort solenergi i form av infrarött, ultraviolett och synligt ljus. UVX kommer med den senaste keramiska nanoteknologin som möjliggör kraftfull IR-värmeisolering, blockerar upp till 99 % av UV-strålar och minskar bländning.

Utöver det kommer UVX i 5 nyansnivåer (5%, 20%, 35%, 70%) som låter dig finjustera bilens estetik, såväl som känslan av avskildhet. Tekniken använder flerskikts atomiseringsteknik för att jämnt spraya nanokeramiska partiklar på basen (PET), för att uppnå maximal värmeisolering genom värmeabsorption. Detta betyder helt enkelt att din bils interiör (och du!) kommer att svalna snabbare och hålla sig sval mycket längre, samtidigt som strömförbrukningen begränsas.

 

Dessutom, till skillnad från metalliserade filmer, stör den nanokeramiska strukturen inte radiosignaler. UVX är ingen mekanisk skyddsfilm, men vi har ändå utrustat den med en anti-repbeläggning som förlänger dess livslängd. UVX kommer i 5 VLT-nivåer (5%, 20%, 35%, 70%), som 1520 mm x 30 m rullar.

CARPRO Immortal PPF High Gloss
Beställningsvara, ta kontakt
CARPRO Immortal PPF Matt
Beställningsvara, ta kontakt