Däck & Fälg - rengöring och behandling - Carpro Sv

Produkter för att göra rent, underhålla, bevara och skydda däck och fälgar


Rena och snygga däck och fälgar ger det lilla extra

Visst är lacken det första vi ser på bilen, men rena och snygga däck och fälgar ger den där sista finishen – som pricken över i:t. Såklart rengör vi bilen för att den ska vara snygg att titta på, men lika viktigt är det att ta hand om den för att motstå slitage och öka livslängden. För däck och bromsar är detta en viktig faktor. Inte minst för säkerheten!

Skippa bilschampot på däck och fälg

Vissa använder bilschampo för att rengöra hjulen och fäljarna. Med vår fälg- och däckrengöring får du ett bättre och mer hållbart resultat. Bilen både ser bättre ut och fungerar bättre med rena däck och fälgar.

Hur rengör och skyddar jag mina fälgar?

IronX LS för fälgrengöring funkar på alla typer av fälgar, såväl stålfälg som lättmetallfälg. Använd en borste för att arbeta in fälgrenöringen och komplettera med vår WheelsMitt tvätthandske så kommer du lättare åt i alla skrymslen. Avsluta med Dlux så får du ett beständigt skydd.

Hur tar jag hand om däcken på bästa vis?

Däcken får nytt liv med Retyre. Vill du ha en extra snygg och hållbar finish på däcken rekommenderar vi Cquartz BlackOut. Den ger lyster och skyddar plast- och gummidetaljer under lång tid.

Svårt att hitta rätt produkt för dina däck och fälgar?

Har du frågor om vilken eller vilka produkter som passar för just dina ändamål? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig.