Interiör - rengör bilens interiör - Carpro Sverige

Produkter för att göra rent läder, tyg, mocka och gummi samt glas och plast


Det är insidan som räknas brukar vi säga om människor, men hur är det med bilen? Såklart tycker vi att ett vackert yttre är viktigt, men visst känns det lite extra lyxigt att sätta sig i en bil med en ren, väldoftande och polerad interiör helt utan skräp, fläckar och smuts.

En väl omhändertagen interiör ökar såväl körglädjen som andrahandsvärdet på din bil!

Interiörrengöring för din bil

Utöver att dammsuga bilen finner du här vårt sortiment av rengöringsprodukter för bilens interör: från instrumentpanelen till sätena. Såväl rengöringsmedel som klädseltvätt och produkter som ger skydd och en snygg finish. Samtliga produkter är skonsamma för din bil.

Börja den invändiga biltvätten med en dammsugning

Innan du börjar använda rengöringsmedel är det viktigt att få bort all lös smuts. Plocka ur allt lösöre som du har i bilen så att du enkelt kommer åt överallt. Dammsug och torka av alla ytor med en torr microfiberduk. Använd alltid våra produkter på en torr yta.

Bli av med dammet i bilen

Med vår InnerQD får du bort såväl damm som andra partiklar och mikroorganismer. Dessutom ger den en antistatisk yta så att damm inte fäster lika lätt. Det ger ett hållbart resultat så att du inte behöver rengöra lika frekvent. Har du svårare fläckar? Då är vår Inside cleaner ett bra val. Den tar effektivt bort fläckar på de flesta material i bilens interiör. Med Innerscrub-handsken kommer du lätt åt alla skrymslen – utan ludd eller repor. 

Läderklädsel och detaljer: så håller du klädseln ren och snygg

Efter rengöring är det viktigt att skydda bilklädseln. Och det gör du enklast med Fenice. För våra Carpro Center (säljs endast till proffs) finns vår CQ Leather som ger ett skydd mot såväl fläckar som UV-strålning, så att klädseln inte bleks av solen. Den gör även att du tryggt kan sätta dig i sätet med ljusa kläder utan oro för avfärgning. CQ Leather är huvudsakligen avsedd för läder och konstläder, men kan även användas på vinyl, plast och trä. Då det är en produkt som kräver goda kunskaper om underlaget och applicering erbjuds den endast till specialister. Vill du som privatperson ge din bils interiör detta enastående skydd kan du vända dig till någon av våra Carpro center.


För dig som har tygklädsel                 

Impregnering av tygklädseln minskar risken för att fläckar sätter sig och ger ett skydd mot blekning av solen, svett, smuts, oljor och vätskor. Testa vår Cquartz Fabric coat som ger ett långvarigt och hållbart resultat. Funkar även för sufflett.

Glasrengöring hittar du i vår kategori för glas.


Behöver du hjälp eller råd kring produktval för just din bil? Tveka inte att kontakta oss.