Lackskydd - skydda bilens lack med hjälp av Carpro

Produkter för att skydda bilens lack och behålla dess glans, färg och skydd

Keramiska lacksydd för bilens klarlack och färg samt glansförhöjare och keramsika skydd för vinyl och stenskottsfilm (PPF).


Lackskydd i världsklass

Att skydda din bil mot yttre påverkan är väsentligt för bilens hållbarhet. Du kan skydda din bil med hjälp av såväl lackskydd som polering, vilka båda är behandlingar som ökar lackens motståndskraft mot slitage och förlänger lackens livslängd. Din bil utsätts för en rad olika typer av yttre faktorer. Med ett lackskydd ger du bilens lack och ytterdelar ett bättre motståndsskydd mot väderpåverkan såsom solljus och regn. Lackskyddet hjälper också att minimera vidhäftning av tjära, salt, flyg rost och andra partiklar som avsevärt kan försämra din bils lack över tid. Bilen blir lättare att hålla ren och snygg över tid.

Bevara och skydda lacken på din bil

Lackskydd förbättrar förutsättningarna för bilens motståndskraft mot yttre faktorer såsom ultraviolett strålning och oxidation genom att ge ett extra skydd. Lackskyddsbehandling av bilen sparar såväl din tid som plånboken då man minskar behovet av aggressiva tvättar eftersom en bil med ett lackskydd blir lättare att hålla ren. Dessutom så håller sig bilen renare och glansigare under längre tid.

Lackskydd för bil som håller över tid

Ett lackskydd har speciella egenskaper som gör att den inte går att avlägsna med vanlig rengöring vilket gör att lackförseglingen håller för många tvättar under en längre tid. Behovet av att avfetta bilen minskar, vilket även är bättre för miljön.

Keramiskt lackskydd

Den senaste tekniken inom lackskydd, ett så kallat keramiskt lackskydd, ger en lång hållbarhet, gör bilen enklare att hålla ren och ger en märkbar glanseffekt och djup i lacken. Du minskar behovet av aggressiv tvätt. Skyddet kan appliceras på alla yttre delar av bilen.

Carpro Cquartz Lite håller så länge som över 6 månader och kan användas på såväl lack, plastdetaljer, fäljar och hjul som på glas (ej vindrutan). Lackskyddet ger en avvisande effekt på vatten, smuts och skyddar mot UV-strålning, vägsalt, insekter, luftföroreningar och damm. Det minskar i sin tur risken för att repor bildas vid tvätt. Kort sagt ett hårt skydd av högsta kvalitet.

UV-strålning påverkar inte bara lackens funktioner utan även utseendet. Särskilt utsatta är röda bilar som lätt kan blekna av solens starka strålar. Du ökar andra handsvärdet på din bil och framhäver lackens glas och djup. En snyggare bil, helt enkelt.

Lackskydd för bil har applicerats på svart bil och keramiskt lackskydd förbereds för applicering på lila bil