Swissvax

Swissvax producerar premium och lyxiga bilvårdsprodukter, ett varumärke som bilentusiaster över hela världen har stark tilltro till. Swissvax är också förstahandsvalet för olika biltillverkare i high-end  segmentet, vilket gör att vi kan utveckla och tillverka kvalitetsprodukter för dem under eget varumärke.

Beställningsvara, ta kontakt på Carpro SverigeVåra vaxer, som är tillverkade av naturliga råvaror och kan med fördel läggas på med bara handen, lämnar inga vita rester på gummi eller kanter.

Swissvax rbjuder ett komplett system för bilar, motorcyklar, båtar och flygplan. Den består av tvätt , rengöring, skötsel och lackförsegling som alla är i harmoni.

Formulering blir konst.
Användningen av naturligt karnaubavax för att "glansifiera" ytor går tillbaka till 1800-talet. Nackdelen med dessa vaxer var deras mycket begränsade hållbarhet, eftersom rent karnaubavax utan ansträngning kan torkas bort för hand. Hemligheten med Swissvax-vaxens exceptionella hållbarhet ligger i den perfekta blandningen av karnaubavax med flera andra vaxer, naturliga fruktoljor och några fler hemliga ingredienser. En delikat process som tar många timmar.  

Handgjord burk för burk.
Än idag, i vårt dedikerade "vaxkök", är alla våra karnaubavaxer noggrant handblandade och försiktigt handhällda i sin burk. Komplexiteten i våra formuleringar och deras känsliga produktionsprocesser tillåter helt enkelt inte industriell produktion.