Glas - bilvård - Carpro Sverige

Produkter för att slipa, polera, underhålla och skydda glas


Glasrengöring för din bil

Att ha god sikt är otroligt viktigt när man kör bil. Med en smutsig ruta kan det bli svårare att se och koncentrera sig på vägen. Det fastnar lätt insekter, smuts, asfalts- och tjärrester på rutan. Genom att behandla glaset kan du få ett långvarigt resultat som gör att smutsen inte fäster lika lätt. Det gör dessutom att vindrutetorkarna håller längre.

En glasrengöring som håller länge med vindrutebehandling

Såklart är sikten det viktigaste syftet med rena rutor, men visst ger det den lilla pricken över i:et på bilens look. Viktigt är att välja produkter som skapar skydd och dåliga förutsättningar för att ny smuts sätter sig. Hos oss hittar du vindrutebehandling som är kvalitetstestad och ger långvariga resultat: upp till 2 års skydd efter en behandling (!). Med FlyBy Forte skapas en hinna som gör att även vatten rinner av rutan snabbare utan att skapa vattendroppar. Den gör även att vindrutetorkarna glider bättre över vindrutan.

Ha alltid en siktförbättrare tillgänglig

Genom att förvara en glasrengöring i bilen är du alltid förberedd. Säkerligen har du någon gång parkerat under ett träd som dröst på bilen, eller kanske haft (o)turen att få fågelskit på din bil. Smuts som avlägsnas direkt blir både enklare att få bort och minskar risken för skador. Komplettera gärna med regelbunden lättare rengöring så får du ett ännu bättre och mer hållbart resultat.

Glöm inte insidan: Glasbehandling mot dimmig vindruta

Det är inte bara smuts på utsidan som kan hindra sikten i vindrutan. Vid temperaturskillnader blir rutan lätt immig på insidan. Med vårt Fog Fight kit kan du behandla insidan på glaset så att ingen vattenkondens eller dimma fäster.

Fyll på spolarvätskan

För att säkerställa att du får bort smuts som hamnar på rutan medan du kör är det såklart även viktigt att se till att spolarvätskan är påfylld så att du enkelt kan rengöra rutorna under tiden du är ute och kör.

Behöver du hjälp eller råd kring våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss.