I lager.

Eraser

251 kr
201 kr

Eraser


Eraser En av våra topp produkter som är väldigt uppskattade över hela världen. Ett måste hos varje bilrekonditionerare. Eraser är ett intensivt rengöringsmedel för borttagning av oljor, silikoner och polerdamm från alla hårda fordonsytor för att säkerställa maximal vidhäftning för CQUARTZ-serien av keramiska beläggningar.

Ett misstag som många gör när de ger sin lack någon form av behandling är att de glömmer bort förarbetet. Ju renare ytan är desto bättre vidhäftning får produkten!

Det är här Carpro Eraser kommer in i bilden. Eraser löser upp oljor, silikonrester och polerdamm från alla ytor. CarPro Eraser är i första hand gjord för att hjälpa till att inspektera lacken när du polerar. Eraser tar bort oljor och ev. silikoner från lacken, så du får en helt ren lack. Och ju mindre som är dolt, desto lättare är det för dig att bedöma om du behöver putsa ett pass till – eller om du kan gå vidare till nästa panel.

Därefter fungerar Eraser som vad vi kallar en "paint prep". Dvs.en produkt som förbereder lacken för ditt primära lackskydd. Och det är kanske här vi tycker att produkten kommer mest till sin rätt. För vidhäftningen av Cquartz/Swissvax eller annan coating, är bara SÅ mycket bättre när den appliceras på en bar lack.

Eraser går att använda till mer än bara som IPA för att rengöra lacken. Den är alldeles utmärkt att använda som fönsterputs eller som prepning av glas innan du ska lägga ett glas coating.

Insmorda fingrar på glas, pekskärmar och enklare rengöring på hårdplast, den är också bra på. Så du har möjlighet att använda Eraser för lite av varje.

Spraya helt enkelt i en mikrofiberduk typ Terry eller direkt på önskat område och fördela Eraser. Vänd sedan på duken och torka av.


Vi rekommenderar att den används till följande:

När du behöver inspektera din lack. Den tar bort fillers som kan finnas i tvätt repor - så det ser oundvikligen ut som att din lack är perfekt.

Som ett effektivt fönsterputsmedel.

Som ett sista steg att ta bort alla oljor, silikonrester etc. innan du behandlar din lack eller fälgar.