Cquartz Skin 50 ml kit

945 kr
709 kr

Produkten är tyvärr slut!

CQUARTZ SKIN 

Erbjuder motstånd mot de flesta kemikalier, salt och miljöskador samt ger utmärkt UV-skydd! Denna högspecialiserade nano-coat. CQUARTZ SKIN ger ett fint utseende på ytan tillsammans med otroligt vatten- och smutsavvisande egenskap och en hållbarhet som vi förväntar oss att hålla i åratal!


#EXTERIÖR
#SKYDDA


CQUARTZ Skin har utvecklats för applicering på ett brett utbud av färgskyddsfilmer, vinylfilm, clear bras, samt mjuk och hård plastkvalitet.

Färgskyddsfilm och plastens största fiende är UV-skador från solen, så CQUARTZ SKIN är designad från början med tunga UV-blockerare! Med både UVA och UVB-resistenta partiklar som är impregnerade i nanokonstruktionen av CQUARTZ SKIN, kan du vara säker på att du har gjort det bästa skyddet för dina plastytor!

CQUARTZ SKIN erbjuder också motstånd mot de flesta kemikalier, salt och miljöskador samt ger utmärkt UV-skydd! Denna högspecialiserade nano-coat. CQUARTZ SKIN ger ett rikt utseende på ytan tillsammans med otroligt vatten- och smutsavvisande egenskaper och en robust hållbarhet som vi förväntar oss att hålla i åratal!

När det gäller matt- och satinfilmer samt plastbitar har keramiska beläggningar alltid varit den höga risken att applicera på en yta som du inte kan polera. Med CQUARTZ SKIN har denna utmaning lösts!CQUARTZ SKIN appliceras lätt på ordentligt förlagda ytor och kan även användas på matt och satin wraps när den används enligt anvisningarna! CQUARTZ SKIN är lätt att använda i alla klimat, torka av och på med lätthet för alla som är utbildade i beläggningsapplikation.


CQUARTZ SKIN


Fördelar med CQARTZ SKIN
UV-resistent
För glansfilm, mattfilm, wraps och Clear -bras med mera