DQUARTZ Go

2 375 kr

Beställningsvara!

DQUARTZ Go


Den banbrytande DQUARTZ nanodiamond-tekniken, finnd nu tillgänglig i ett lättanvänt DIY-paket.

Efter ett års rigorös validering är vi stolta över att introducera DQUARTZ Go – det här enastående lackskyddet av professionell kvalitet har omformulerats för att så enkelt som möjligt kunna användas av dagliga konsumenter. Utan några uppoffringar av skyddets hållbarhet och utmärkta hårdhetshöjande egenskaper, har vi finjusterat formeln för ökad jämnhet.

Varför välja DQ Go?

Exceptionell prestandavalidering:

DQ har genomgått ett år av rigorösa tester för att säkerställa dess enastående prestanda inom lackskydd. Oavsett om det är för bilar, metallytor eller någon annan applikation, ger den överlägset skydd och ökar tillförlitligt ythårdheten med upp till 5 nivåer!

Hållbar hårdhetshöjande beläggning:

DQ Go behåller sin exceptionella hårdhet, vilket effektivt hjälper till att minska virvlar och slitage, vilket säkerställer ett långvarigt skydd.

Förbättrad jämnhet:

Vi har introducerat en utjämningsformel baserad på fluorpolymerer som inte bara bibehåller beläggningens hårdhet utan också ger en tillfredsställande slät touch.

Designad för vem som helst:

Du behöver inte vara en professionell cardetailer för att kunna, utan ansträngning applicera förstklassigt skydd på din värdefulla bil i garaget där hemma. Om du letar efter enastående skydd, en jämnare finish och bekvämligheten med DIY-applikation är DQUARTZ Go det perfekta valet.

Ökar ythårdheten med upp till 5 nivåer.

Extremt motstådskraftigt mot tvättrepor.

Fungerar på även på "bara metaller".

Extremt hydrofobisk.

Extremt UV och kemiskt motstådskraftigt. 

Billacker blir allt mjukare och vi har äntligen utvecklat en teknik som delvis bekämpar det. DQUARTZ är den första keramiska beläggningen någonsin, som använder Functionalised Detonation Nano Diamond Powder för att öka ytans hårdhet med upp till 5 poäng!

Penntestet är en vanlig metod för att mäta hårdheten hos färger eller beläggningar. I huvudsak kontrollerar den vilken standardiserad grafit (1H, HB, 1B, 2B, etc.) som är tillräckligt hård för att repa ytan. Som alltid undviker vi de populära, men fysiskt omöjliga påståendena om extrem Mohs-hårdhet, och ger dig de verkliga fakta. Om din lack har betyget 1B, kommer DQUARTZ att skjuta upp den 5 nivåer, så högt som 3H. Letar du efter "banbrytande"? Så här ser det verkligen ut.

Denna otroliga nya teknik möjliggörs av den noggrant kontrollerade storleken och sfäriska formen hos våra nanodiamantpartiklar i kombination med deras aktiverade ytstrukturer. Detta gör det möjligt för diamanterna att elektrostatiskt binda till de andra ingredienserna i beläggningen, såväl som själva ytan. I huvudsak är DQUARTZ inte bara en vanlig keramisk beläggning med en cool tillsats känd för hårdhet. Diamanter är en integrerad del av DQUARTZ nanostruktur.