I lager.

EliXir

305 kr
244 kr

EliXir


EliXir är en verkligt häpnadsväckande quick detailer, som tar glansen och de extremt hydrofobiska egenskaperna från keramisk nanoteknik, och lägger den i ett paket som inte kunde vara enklare att använda. Du kan använda den efter varje tvätt för att både öka glansen på lacken men samtidigt förstärka ditt keramiska lackskydd. 

Även på oskyddad, kontaminerad lack ger en behandling med EliXir minst 1 månad med starka hydrofobiska egenskaper, en superslät yta och extra skydd. Perfekt skydd mellan varje tvätt! 


Om du använder ECH2O och Reload, kan vi berätta att Elixir inte bara är en blandning av dessa 2 produkter i x:x blandningsförhållanden. Det är sant att EliXir innehåller huvudingredienserna från dessa två produkter, men en del av kemin som finns i HydrO-serien har också tillkommit. Så när du använder EliXir får du en mer komplett upplevelse!

Reload, CarPros högoktaniga kiseldioxidspraysealer, fungerar och binder bra på välvårdad lack. Men på lack som inte är supervälskött gör kemin som finns i HydrO-serien det lättare att binda till lacket. Sammantaget ger det EliXir följande funktioner;

Lätt att arbeta med. Produkten är lätt att applicera och sprider sig jämnt. Det tar inte många passager med mikrofiberhandduken innan produkten är jämn och avdunstad.

Höjdpunkter:

 • Redo att använda. Produkten ska inte spädas eller blandas.
 • Ger en fantastisk högblank effekt.
 • Har några fantastiska, VERKLIGEN fantastiska hydrofoba egenskaper.
 • Fungerar på både belagda och obehandlade ytor (lack, glas, fälgar, plast / trim).
 • Kan användas i direkt solljus.
 • Kan användas på såväl vått som torrt lack. Dvs. perfekt som "torkningshjälpmedel" på våtlack.
 • Kan användas som "gammaldags" Detail Spray. För att lyfta dammpartiklar på dammig lack. T.ex. på en garagebil eller som ”touch-up” för möten osv.

Vi kan bar konstatera att Carpro har gjort en produkt i den absoluta tungviktsklassen. Den omedelbara och extremt glansiga effekten i kombination med de enkla egenskaperna, gör det till en otroligt läcker produkt att avsluta vilken biltvätt som helst med. Den ger lite mättnad vilket gör att du får ett lite mörkare glans. Detta märks särskilt på ett svart lack, där man får extra djup i lacken. Men på t.ex silvermetalic ger mättnaden bara ett extra djup

Sist men inte minst får du bara den extra "slickness". Alltså en superlen yta.

Det råder ingen tvekan. Om din bil vårdas med en keramisk beläggning så är EliXir en produkt som du inte får gå förbi.

Bruksanvisning:

För bästa upplevelse rekommenderar vi att du arbetar med 2 mikrofiberhanddukar.

 1. Skaka flaskan ordentligt.
 2. "Lite men lagom". Arbeta på halva paneler i taget, och spraya på ett tunt fint lager.
 3. Sprid ut och fördela produkten jämnt omedelbart, och "arbeta" den lite
 4. Använd den torra handduken för att torka och inspektera ytan innan du går vidare till nästa panel