Finest Reserve

0 kr

Produkten är tyvärr slut!

Endast för certifierade och CarPro CentersFör prisuppgift kontakta CarPro Sverige.


CQuartz Finest Reserve är en utveckling av ett revolutionerande nanotekniskt keramisk lackskydd.  Under skapandet av Finest Reserve sparades det inte på kostnaderna för att utveckla en helt ny nanoteknik som inte funnits någon annan stans i världen. Med CQuartz två senaste professionella beläggningar/coatings är nästa generations lackskydd här ...


Din bil är värt det det bästa…


CQuartz Finest Reserve är en unik produkt byggd kring en helt ny generations nanoteknik och framtagen av de mest begåvade och passionerade bilvårdarna och detailers i världen.

Sedan dag 1 har målet för CQuartz Finest varit att godkänna endast de mest begåvade, omtänksamma och karaktärsdrivna proffsen över hela världen. Under årens lopp har programmet kontinuerligt förbättrats och krävt mer av sina installatörer, samtidigt som kemisterna och utvecklarna fortsatte att förnya sig och tillhandahålla de verktyg som behövs för att överträffa förväntningarna för dessa specialister och deras kunder gång på gång!

När Finest Reserve är vald, finns det bara ett alternativ för att förbereda fordonet. Alla Finaste Reserve installatörer har förbundit sig att helt förbereda, dekontaminera och polera ytan till högsta möjliga nivå innan applicering av Finest Reserve för att förbättra det ännu längre! Vidare appliceras obligatoriskt 2 skikt (detta är ett absolut minimum) och sedan värms ytan som måste härdas vid en temperatur av 60° C via IR-strålkastare för den ultimata förbättringen och härdningen av skyddet på fordonen.

Finest Reserve ger en glans som håller i åratal, ger en smutsavvisande och hydrofobisk yta. Finaste reserv blir en integrerad del av ditt fordon, skyddar ditt fordon från miljöpåverkan och gör den lättare att underhålla under de kommande åren!