I lager.

HydrO2 Lite Wipeless Sealant, ceramic quickcoat

379 kr

CarPro HydrO2 Lite är ett beröringsfritt lackskydd. Det betyder att du kan applicera den helt utan att röra vid lacken! Detta är möjligtvis den mest revolutionerande bilvårdsprodukt som du någonsin kommer köpa!

CarPro HydrO2 Lite är färdigblandad och redo att användas, direkt från flaskan.Produkt beskrivning

CarPro HydrO2 Lite är en färdigblandad, beröringsfri lackförsegling. Du kan spraya direkt på en blöt bil, och spola direkt med rent vatten för att fördela produkten, och torka. Eller så kan du spraya på torr lack och torka den för extra glans med en torr duk. Ger imponerande hållbarhet!

CarPro HydrO2 Lite är färdigblandad, så att du slipper att tänka på vattnets standard för att uppnå högsta kvalitet, och produkten är färdig på sprayflaska. Klar att användas!

CarPro HydrO2 kan användas på alla ytor som lack, glas, plast, fälgar och bromsok. Den kommer att lämna en starkt vattenavvisande hinna efter sig som skyddar ytan mot föroreningar, UV-strålar, samt de flesta syror och alkaliska lösningar.

CarPro HydrO2 Lite är färdigblandad med en högre koncentration och ger mer glans, skydd och inte minst värde för pengarna, än någon liknande produkt på marknaden. Mycket lite ska till för att täcka en hel bil.