Cquartz CQUK 30 ml

Den exklusiva nya 70 % SiO2 med 99,9% renhet formel gjort för att tåla extremt varma eller kalla väderklimat. CQUK bygger på samma teknik som den ursprungliga Cquartz med några intressanta tweaks. Nuvarande glas beläggnings produkter hade 20% av SiO2 i produkten men CQUK har 70% SiO2 med 99,9% renhet . Detta garanterar långvarig beläggning och vattenavvisande yta. 

Den vanligaste frågan vi får frågan är "Vad är skillnaden mellan CQuartz brittiska utgåvan och CQuartz Classic med Ti02?" 
Det är enkelt, med CQUK vi har en högre koncentration av Si02 kvarts som ger vår hårdast mest kemikaliebeständiga skyddslager.Med CQuartz Classic ersatte vi en del av denna Si02 med Ti02 som ger en slicker, mer glansig yta men minskar hårdheten i det sista lagret.
Så det viktigaste valet är, vilket är viktigast, alla vårt skydd av CQUK eller en kombination av skydd och extrem glans CQ Classic. 
Varför inte ha det bästa av två världar och använda CQUK toppad med CK Classic, en super hårt bas med den glansiga slick klassiker på toppen.

Genomsnittlig tjocklek på Cquartz UK skiktet är mellan 1 m ~ 2,5 m.

Varför SiO2?

SiO2 är en av de hårdaste materialet i världen.

Det skapar en mycket tydlig men ändå långvarig hård beläggning på fordonsytor.


Specifikationer:

  • Rekommenderade arbetstemperaturer: 18°C - 22°C
  • Hållbarhet: 18-24 månader
  • Vattenkontaktvinkel: 110 grader
  • Ljus marring fyllningsegenskaper
  • Tjockt skikt: 1 ~ 2 Micron varje lager

Instruktioner för applicering  kan ni se på videon.

419 kr