I lager.

Lädervårds kit Combo för torrt läder 200ml.

499 kr

Detta kit innehållande Läderengöring och Läderolja som är perfekt för slitna läder där man vill återfukta och mjuka upp sitt läder samt få tillbaka färg & lyster.


Innehåll

- Läderrengöring (200ml)

- Läderolja (200ml)

- Skyddskräm (200ml)

- Rengöringssvamp

- Frottédukar

- Applikator i Mikrofiber


Läderrengöring

Vipers läderrengöring är ett marknadsledande läderrengöringsmedel som dessutom är PH-balanserat till läder för att säkerställa fullständig kompabilitet.

Rengöraren tränger djupt in i mönsterpräglingen och löser upp smuts, oljor och fetter som byggts upp, samtidigt som det är skonsamt mot skinnets finish. 

Detta är den i särklass bästa metoden för att hamna rätt igen och det blir aldrig "kaka på kaka" som efter en tid kan göra lädret stelt och riskera att tappa sin naturliga känsla samt krackelera.


Läderolja

Vipers Läderolja för pigmenterat läder skyddar läder och dess finish från sprickbildning, smuts och för tidigt åldrande. Det tillgodoser de eteriska oljorna som läder behöver för att förbli mjukt och smidigt.  Viper Läderolja är tillverkad av de finaste originaloljorna ("fat-liquors") som används hos garverierna i tillverkningsprocessen.

Vipers Läderolja tränger naturligt och lätt in genom finishen och in i fibrerna i läder. De fina oljorna återställer den naturliga oljebalansen som normalt förångas över tiden. Ersättningen av dessa oljor förhindrar också att fibrerna bryts ner under friktion.

Vipers Läderolja innehåller inga silikoner, tunga oljor eller animaliska fetter som alla kan skada läder permanent. Lämnar ingen oljig rest yta eller "klibbig" känsla. 


Skyddskräm

Viper Skyddskräm för pigmenterat läder skyddar läder mot fläckar, sprickbildning och för tidigt åldrande, genom att återfukta och mätta lädret och skapa en skyddsbarriär som effektivt avvisar vätskor, oljor och andra kontamineringar.