I lager.

Lädervårdskit Classic för pigmenterat/torrt läder 200ml.

359 kr

Detta kit innehållande Läderengöring och Läderolja med pigment är perfekt för slitna läder där man vill återfukta och mjuka upp sitt läder samt få tillbaka färg & lyster.

Läderoljan belyser färgnyansen på ursprungslädret och behöver därför inte vara exakt samma färg som läderobjektet.


Innehåll

- Läderrengöring (200ml)

- Läderolja med pigment (200ml)

- Rengöringssvamp

- Frottéduk

- Applikator i Mikrofiber


Läderrengöring

Vipers läderrengöring är ett marknadsledande läderrengöringsmedel som dessutom är PH-balanserat till läder för att säkerställa fullständig kompabilitet.

Rengöraren tränger djupt in i mönsterpräglingen och löser upp smuts, oljor och fetter som byggts upp, samtidigt som det är skonsamt mot skinnets finish. 

Detta är den i särklass bästa metoden för att hamna rätt igen och det blir aldrig "kaka på kaka" som efter en tid kan göra lädret stelt och riskera att tappa sin naturliga känsla samt krackelera.


Läderolja

Vipers Läderolja för pigmenterat läder skyddar läder och dess finish från sprickbildning, smuts och för tidigt åldrande. Det tillgodoser de eteriska oljorna som läder behöver för att förbli mjukt och smidigt.  Viper Läderolja är tillverkad av de finaste originaloljorna ("fat-liquors") som används hos garverierna i tillverkningsprocessen.

Vipers Läderolja tränger naturligt och lätt in genom finishen och in i fibrerna i läder. De fina oljorna återställer den naturliga oljebalansen som normalt förångas över tiden. Ersättningen av dessa oljor förhindrar också att fibrerna bryts ner under friktion.

Vipers Läderolja innehåller inga silikoner, tunga oljor eller animaliska fetter som alla kan skada läder permanent. Lämnar ingen oljig restyta eller "klibbig" känsla.