I lager.
Antal: 2

Menzerna-Ceramic Spray sealant 500 ml.

399 kr

Menzerna Ceramic Spraysealent 

Menzerna Ceramic Spray Sealant är en effektiv och universell sprayförsegling utformad för att skydda alla fordon. Med sin enkla och snabba appliceringsmetod ger den här enastående resultat och lämnar en perfekt finish.

Den mycket höga vattenavvisande förmågan hos Menzerna Ceramic Spray Sealant säkerställer att vattnet pärlar sig på ytan, vilket hjälper till att bibehålla en ren och glänsande finish även under våta förhållanden. Detta är särskilt användbart för att skydda ditt fordon från vattenfläckar och korrosion.

Förutom sin vattenavvisande effekt har denna spray coating en stark smutsavvisande förmåga. Den bildar en osynlig barriär som förhindrar att smuts, insekter och andra föroreningar fastnar på ytan. Detta gör det lättare att hålla ditt fordon rent och minskar behovet av frekvent tvätt.

Menzerna Ceramic Spray Sealant har också en imponerande lång livslängd på upp till 3 månader. Detta gör att du kan njuta av den skyddande effekten och den vackra finishen långt efter applicering. Det ger dig extra sinnesro och friheten att njuta av ditt fordon utan att behöva oroa dig för slitage eller förlust av glans.

Så om du letar efter en pålitlig och effektiv spray coating för ditt fordon behöver du inte leta längre. Menzerna Ceramic Spray Sealant är det perfekta valet som kombinerar enkel applicering, imponerande vattenavvisande effekt, stark smutsavvisande förmåga, lång livslängd och en perfekt finish. Ta hand om ditt fordon med denna premium coating och upplev oöverträffat skydd och estetik.


Användarguide:

1. Före applicering: Rengör den redan blanka ytan med CARPRO Eraser

2. Skaka flaskan väl före användning.

3. Spraya två till tre sprayer på en mikrofiberduk. t.ex. CARPRO 2face eller motsvarande.

4. För att uppnå ett perfekt resultat, bred ut produkten med en mikrofiberduk på ytan som ska förseglas. Ta sedan ny mikrofiberduk och buffa av.