Menzerna MCP 2500 - Glans i 1 steg!

214 kr

Beställningsvara!

Menzerna Medium Cut Polish 2500Få resultat i två steg med Menzerna 2500! Menzerna Medium Cut Polish 2500 är en polish som är designat för att ge en fantastisk glans, på mycket kortare tid än ett två stegs polering, som du kanske är van vid. 

Med Nanoteknik och med en specialdesignad avverkningsförmåga lyckas den leverera både lackkorrigering och en exceptionell glans i en körning! Menzerna MCP 2500 är designad för att polera bort lätta färgdefekter och förstärker färgens glans i ett steg. Det tar bort måttliga till medelstora virvlar, vattenfläckar och lätta tvättrepor. 

Sedan kommer bonus, 2500 polerar lacken till en imponerande hög glans, vilket de flesta polermedel med den här avverkningen behöver 2 steg för att uppnå. som du kan förvänta dig av 2-stegs polering. Menzerna MCP 2500 är ett silikonfritt medel som skapar lite damm. Precis som alla Menzerna-medel bör Power Finish PF2500 appliceras med en polermaskin för bästa resultat. Vi rekommenderar att du använder en excentrisk maskin (DA-maskin). Oavsett om du är en professionell detaljhandlare eller entusiast, kommer Menzerna Medium Cut Polish 500 att spara tid och pengar genom att skapa en spegelblank finish på kortare tid. Mycket kortare tid!

Använd gärna Carpro Orange medium pad..