Om MAX PROTECT

https://youtu.be/xJxeJVOdP_g

Max Protect grundades för att ge en vinnande blandning av premiumkvalitetsprodukter och teknisk support för den professionella bildetaljindustrin
Vår stora erfarenhet inom karosserisektorn gjorde det möjligt för oss att hitta produkter som fungerade snabbare och bättre än någonting annat tillgängligt vid den tiden. Användningshastigheten var, och är fortfarande viktig, men vi var mest bekymrade över frågor som produktens hållbarhet, användarvänlighet och underhållsanvändning. Många produkter var väldigt bra när det gäller hållbarhet, men för vissa - underhåll, för vissa - återanvändning var ett problem
Vi behövde ett system som vi kunde använda för oss själva dagligen. Ett system som kan vara lätt att använda, kräver minimalt underhåll, kan appliceras på nytt med minimal förberedelse om det behövs och tål även de värsta verkliga förhållandena.
Efter flera års provning och fel har vi äntligen det! Ett lackskyddssystem som kan användas i vilket klimat som helst, behöver inte specialutrustning som IR-lampor eller ugnar, fungerar på många ytor, inklusive metall och plast, är extremt hållbart och lätt att rengöra.
Max Protect-produkter används av professionella och DIY-entusiaster världen över. Alla delar utmärkta resultat och ger viktig feedback om systemet och applikationen.
Systemet var designat och passar bäst för detaljister inom bilar, men en duktig DIY entusiast kommer inte att ha några problem att använda de flesta produkterna under normala hemförhållanden efter att ha lärt sig applikationsinstruktionerna.
För yrkesdetaljister erbjuder dessa produkter oöverträffat värde för pengarna. Kan appliceras i stora temperaturintervall (+ 3,5c - + 40c och högre) och är en av de enklaste produkterna att tillämpa, men erbjuder fortfarande exceptionell hållbarhet och enkelt underhåll. Dela vår erfarenhet och bli en del av vår växande familj!