I lager.

CARPRO UltraCut - Polermedel för borttagning av alla defekter.

218 kr

Ultracut

UltracutCARPRO UltraCut är en av de mest mångsidiga polermedel du någonsin kommer att använda, lämplig för borttagning av alla defekter. Du kan ändra dess avverkning genom variation av  polertrissa och handrörelse. 

UltraCut innehåller en cocktail av helt avtagande slipmedel, som korrigerar tunga defekter, samtidigt som den ger minimal grumling. Kombinera den med CARPRO trissor (ull, flash, cool) eller mikrofibrer för extrem effektivitet och effektiv borttagning av defekter. Sätt på CARPRO orange trissa och du kan avsluta hologramfritt och polera i ett steg, även på de mest känsliga färgerna. UltraCut är en perfekt lösning för roterande eller DA-polering med extremt låg damning och ett smörjmedel som gör att slipmedlen kan bearbetas under längre perioder. Detta möjliggör total nedbrytning med mindre fläckar och hologram.

 

  1. För DA polering se till att prima trissan med ett mycket tunt lager av Ultracut och tillsätt ytterligare 3–4 droppar i ärtstorlek.
  2. Sprid ut produkten över en sektion. Öka hastigheten till HÖG (4–5). Använd MIN tryck för de första 2-3 passen och öka för varje pass. Blås ur trissorna med högtryck ofta.
  3. När reporna har försvunnit eller lacken har blivit klart, torka rent med en MF-handduk.
  4. Rengör trissan.
  5. Flytta till nästa avsnitt, applicera 2–4 droppar i ärtstorlek på trissan och upprepa.


  1. FÖR roterande polering prima trissan med ett mycket tunt lager av Ultracut och tillsätt ytterligare 3–4 droppar i ärtstorlek. Sprid ut produkten över en sektion.
  2. Håll polermaskinen på LÅG hastighet (1000–1200 RPM). Använd MIN-trycket för de första 2–3 passen och öka med varje pass upp till MAX. Avsluta med LÅGT tryck.
  3. När repor försvinner eller polermedlet har blivit klart, torka rent med en MF-handduk. Rengör trissan.
  4. Gå till nästa avsnitt, applicera 2–4 droppar i ärtstorlek på dynan och upprepa.