CarPro grundades 2009 av personer som älskar sina bilar med ett uppdrag att göra exceptionella bilvårdsprodukter tillgängliga för entusiaster. Vår vision och avancerade teknik tog beläggningar som CQuartz till marknaden när de fortfarande var okända för västra halvklotet. CarPro var den ursprungliga skaparen av nanoteknologiska bilvårdsprodukter och fortsätter att tillverka nya professionella bilvårdsprodukter och tar fram nya idéer. Från interiörbeläggningar och rengöringsmedel till vårt mest kända keramiska lackskydd, CQuartz, har vi något för alla behov av bilvård. Din bil förtjänar det ultimata skyddet och vi erbjuder produkter som levererar professionella resultat.


Sen 2009

Pionjärer inom nanoteknik.

Vårt labb

Konstant förbättring och högsta kvalitet säkerställs genom FoU-processer i vårt eget laboratorium.

Förtroende

Vi vårdar ett nätverk av de bästa bilvårdsentusiasterna. Vi uppfyller de högsta servicestandarderna.

Förberedelse

Våra produkter för förberedelselinjen innehåller alla produkter som är utformade för att återställa din lack till utställningskvalitet, innan du applicerar en CQUARTZ beläggning:

- Tvätt- Dekontaminering
- Oljeavlägsnande
- Kalk fläckar
- Lera och polering


Skydda

CQUARTZ-linjen med de medföljande produkterna är referenspunkten för fordonsskydd. Vårt sortiment är utformat för alla ytor och ändamål. Inkluderat är:

- Keramiska beläggningar
- Glasbeläggningar
- Interiörbeläggningar
- Försegling

Underhålla

Underhållningsprodukterna garanterar att ditt fordon stannar i ett showroomutseende, samtidigt som det ger ett sätt att bevara och förbättra prestandan av keramiska lager.

- Tvättning
- Färgföryngring
- Försegling 

När du letar efter professionella bilvårdsprodukter finns det ingen jämförelse med CarPro bilvårdsprodukter. 95% av våra produktlinjer utvecklas och produceras internt.