GLACIER (40% Vol.) Carnaubavax,för vita bilar! 200ml.

2 106 kr

Beställningsvara!

Glacier

Glacier är ett vax speciellt framtaget för vita färger. Receptet är noga förädlat där man tagit bort vissa naturliga extrakt för extra klarhet. Oöverträffat specialvax för vita bilar 40 % förstklassigt brasilianskt karnaubavax. Extra motståndskraftigt mot insekter, tjära och mörka rinningar från regn. 


En burk på 200 ml. räcker till 15-20 appliceringar på normalstora bilar, och 50 ml. burk räcker till 3-4 bilar. Vaxar du din bil 3 ggr. per år så har du en underbar glans och ett skydd i många år med en burk. Vård intervall för en daglig användande begagnad bil: 6 månader

Det ger en kostnad på ca.120 kr/applicering/200 ml.

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


 BESKRIVNING

  • Oöverträffat specialvax för vita bilar.
  • 40 % förstklassigt brasilianskt karnaubavax.
  • Receptet är noga förädlat där man tagit bort vissa naturliga extrakt för extra klarhet.
  • Extra motståndskraftigt mot insekter, tjära och mörka rinningar från regn.

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax.
Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.