SWISSVAX MIRAGE: Premiumvax för lackskydd & glans! 200ml.

2 053 kr

Beställningsvara!

Mirage

Swissvax Mirage är ett premium vax för alla typer av lack. Den passar keramisk lack (nanolack) och äldre en-komponents lack. Tack vare dess höga innehåll av Brasilianskt Carnaubavax ger den en imponerande hög glans och skyddar din bil mot alla föroreningar.

En burk på 200 ml. räcker till 15-20 appliceringar på normalstora bilar, och 50 ml. burk räcker till 3-4 bilar. Vaxar du din bil 3 ggr. per år så har du en underbar glans och ett skydd i många år med en burk. Vård intervall för en daglig användande begagnad bil: 6 månader

Det ger en kostnad på ca.117 kr per applicering.

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


BESKRIVNING

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.