Skydda din bil med– SWISSVAX PPF-vax! 50ml

660 kr

Beställningsvara!

SWISSVAX-PPF

Skydda din bil med SWISSVAX PPF-vax! Med SWISSVAX får du det bästa skyddet för din bil. SWISSVAX har utvecklat ett vax som är perfekt anpassat till kraven på PPF och folie. Vaxet ger en stark glans, hydrofobisk effekt och näring till filmen för att behålla elasticiteten. Det skyddar även PPF-skyddsfilmen mot skadliga UV-strålar och kontaminering. 

SWISSVAX har även en nyhet: Keramiq9, en vattenbaserad keramisk tätning som skyddar PPF och folie, med eller utan vax. För att hålla din bil i toppskick rekommenderar vi SWISSVAX Cleaner Fluid för att polera och återställa hög glans. SWISSVAX ger dig det bästa skyddet för din bil och långvarig glans. Skydda din bil med SWISSVAX! Skydda din bil med SWISSVAX PPF-vax!  


Beskrivning

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikatoreller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.