Swissvax Concorso - 50% Carnauba för djup glans! 200ml.

3 298 kr

Beställningsvara!

Concorso

Concours-vax ger djupa reflekterande ytor och prisbelönta resultat. Det är ett fantastiskt vax som är en storsäljare.

Concorso är berikad med passionsfrukt och aprikosextrakt samtidigt som den innehåller 50 volymprocent ultra, rent gult Grade-One Carnaubavax. Denna mycket koncentrerade formulering ger ditt lack en lyster som du vanligtvis bara möter på prisbelönta klassiker. Dens djupa och intensiva glans gör erfarna concours entusiaster mållösa av förvåning.

När man gör sig redo för bilmässor och andra bil relaterade evenemang är Swissvax Concorso den publik vinnande favoriten bland många bilentusiaster världen över. 


En burk på 200 ml. räcker till 15-20 appliceringar på normalstora bilar, och 50 ml. burk räcker till 3-4 bilar. Vaxar du din bil 3 ggr. per år så har du en underbar glans och ett skydd i många år med en burk. Vård intervall för en daglig användande begagnad bil: 6 månader

Det ger en kostnad på ca. 164 kr/applicering/ 200 ml.

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


BESKRIVNING

  • Fantastiskt utställningsvax med lång hållbarhet
  • 50 % förstklassigt brasilianskt karnaubavax
  • Otroliga reflektioner och djup härlig glans utlovas
  • Exeptionell hydrofobisk effekt med en optimal balans mellan glans och hållbarhet

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.