Swissvax-Onyx - Äkta Swissvax Glans! 50ml.

385 kr

Beställningsvara!

Onyx

Swissvax-Onyx är det ultimata vaxet för att få en lyxig glans som håller länge. Med 30% Carnaubavax ger detta vax en fantastisk djup glans och en imponerande vattenavrinning. Det är otroligt lätt att applicera och ger en sann Swissvax-känsla. 

En burk på 200 ml. räcker till 15-20 appliceringar på normalstora bilar, och 50 ml. burk räcker till 3-4 bilar. Genom att vaxa din bil 3 ggr. per år får du en underbar glans och ett skydd som håller i många år. 

Det ger en kostnad på ca. 67 kr/applicering/200 ml.

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


BESKRIVNING

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.