Swissvax Opaque - Långvarigt skydd för matta lacker! 50ml.

782 kr

Beställningsvara!

Opaque

Traditionella polermedel, vaxer och insektsmedel bör inte användas på matta lacker och kan med stor sannolikt göra skada. Du bör uteslutande använda produkter utvecklade för matt lack, som Swissvax-Opaque-serien så att du inte skadar den matta ytan. Swissvax Opaque är ett premium vax för alla typer av matt lack eller wrapade bilar. Tack vara sin formel med 40 % rent carnauba wax ger den ditt fordons matta yta ett långvarigt skydd mot alla typer av negativa effekter såsom fettmärken och fingeravtryck. Det är lätt att lägga och är ett mycket populärt vax bland både privata och professionella användare.

Innan Opaque appliceras ska lacken behandlas med Swissvax Pre-Cleaner Opaque för att säkerställ att lacken är helt ren och fri från föroreningar såsom gammalt vax, insekter, fettmärken mm.

En burk på 200 ml. räcker till 15-20 appliceringar på normalstora bilar, och 50 ml. burk räcker till 3-4 bilar. Vaxar du din bil 3 ggr. per år så har du en underbar glans och ett skydd i många år med en burk. Vård intervall för en daglig användande begagnad bil: 6 månader

Det ger en kostnad på ca.143 kr/applicering/200 ml.


Polera aldrig en matt lack!!Beskrivning

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.