Swissvax Scuderia: Premium-vax för Italienska bilar! 200ml.

2 106 kr

Beställningsvara!

Scuderia


Swissvax Scuderia är ett premium vax utvecklat för Italienska bilar, t.ex. Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini och Maserati, med 40% Brasilankst carnauba wax. Den tar särskilt hand om uppfräschning, vård och skydd och ger en ökad motståndskraft mot mikrorepor på denna typ av lack.

En burk på 200 ml räcker till 15-20 appliceringar. Och en burk på 50 mil räcker till 3-4 bilar. 

Vaxar du din bil 3 ggr. per år så har du en underbar glans och skydd i många år med en burk. Vård intervall för en daglig användande begagnad bil: 6 månader.

Man kan med fördel lägga ett andra skikt vilket ökar vaxets skyddande skikt. Detta har två fördelar: Brytningen av ljuset som faller på färgytan ökas igen och skyddet får en längre hållbarhet. Mellan det första och andra lagret av vax bör vänta 3 timmar, så att vaxet kan perfekt kombinera med färgen.

Det ger en kostnad på ca 140 kr/applicering/ 200ml.  

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


BESKRIVNING

  • Specialvax enbart för Italienska skönheter
  • 40 % förstklassigt brasilianskt karnaubavax
  • Receptet är noga beräknat för bilar med lacksystem från Italien som Ferrari och Alfa romeo med flera

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar. 
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.