Swissvax Shield - Det ultimata skyddet för din lack! 200 ml.

2 400 kr

Beställningsvara!

Shield

Swissvax Shield är ett modernt och innovativt vax för det ultimata skyddet av alla typer av lack- också under tuffar förhållande. Shield är ett speciellt vax som berikat med "non-stick" PTFE (teflon), för att skapa ett genialiskt skydd på din lack. Tack vare "stekpanneffekten" kommer smuts och insekter att inte fastna så lätt.

Vi rekommenderar starkt på fordon som används dagligen, på vintervägar, parkerade utomhus och tvättas sällan.

En burk på 200 ml. räcker till 10-15 appliceringar (oftast fler), och vi rekommenderar att du vaxar din bil två ggr per år för att säkerställa maximalt skydd. Det betyder att du vax för att skydda och bevara ditt fordon i toppskick i minst 2-3 år  

Det ger en kostnad på ca.120 kr/200 ml./applicering! 

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


BESKRIVNING

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.