Swissvax Sindelfingen - Mercedes vax för maximal glans! 50ml.

728 kr

Beställningsvara!

Sindelfingen

Swissvax Sindelfingen är ett premium vax speciellt tillverkat för Mercedes färgsystem. Vaxet innehåller 40% Nord Brasilianskt elfenben carnauba vax. Detta vax är speciellt framtaget för att skydda Mercedes-lacken så att du som Mercedes-ägare kan njuta av glansen och behålla den länge. Använd alltid Swissvax Cleaner-vätska innan du applicerar vaxet så att det får optimal effekt av både glans och hållbarhet. 

Sindelfingen är handgjort och kompromisslöst optimerad för alla generationer av Mercedes Sine-lacksystem.

Sindelfingen Mercedes vax kan erbjuda upp till 1 års hållbarhet, eller mer på Mercedes lacksystem (till exempel enskiktsfinish i 2K-akryl/enfärgad, 2-skiktsfinish enfärgad/metallic/mineral, nano-klarlack och reptålig 3-lagers lacksystem)

Innehåller 40 % oblekt karnuba från nordöstra Brasilien, Sindelfingen Mercedes-vax är mycket snabbt och enkelt att arbeta med, det skapar en extremt vacker glans som gör dig mållös och det ger en långvarig vattenavvisande Lotus-effekt. 

En burk på 200 ml. räcker till 15-20 appliceringar på normalstora bilar, och 50 ml. burk räcker till 3-4 bilar. Vaxar du din bil 3 ggr. per år så har du en underbar glans och ett skydd i många år med en burk. Vård intervall för en daglig användande begagnad bil: 6 månader

Det ger en kostnad på ca.120 kr,/200 ml./per applicering.

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM padGenerella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från Swissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.