Swissvax Zuffenhausen - Premium vax för Porsche! 50ml.

728 kr

Beställningsvara!

Zuffenhausen


Swissvax Zuffenhausen är ett otroligt bra vax på premiumnivå utvecklat för moderna Porsche med 40 % rent elfenbensvitt första klass carnaubavax. På ett perfekt sätt tar den hand om glansen och skyddet av Porschen (911 från G-modellen och framåt) och ger dig försäkran om att din Porsche är spegelblank och skyddad på bästa möjliga sätt i många år framöver. Självklart passar den även till Boxster, Cayman, Cayenne och Panamera.

Zuffenhausen håller cirka 6 månader på ett nyttofordon och en 200 ml burk vax räcker för 15-20 appliceringar. Vaxar du ditt fordon 3 gånger om året, så har du med en burk ett fantastiskt utseende och skydd för din bil i många år.

Det ger en kostnad på ca. 120 kr/200 ml./per applicering! 

Polera alltid bilen först med ULTRACUT,REFLECT tillsammans med COOL WOOL/ MFORANGE MEDIUM pad


Innan du applicerar Zuffenhausen bör lacket förberedas med Swissvax Cleaner Fluid för att säkerställa att lacket är helt rent och fritt från föroreningar och gammalt vax. Noggrann förberedelse är nyckeln till den berömda och beroendeframkallande Swissvax-finishen!

- Premium Vax för Porsche med 40 % ren elfenbensvit förstaklass brasiliansk carnauba.

- Ger en imponerande glans och ger din Porsche ett mycket bra och långvarigt skydd.

- Mycket lätt att applicera.

- Förbered lacken med Cleaner Fluid innan du applicerar vax.BESKRIVNING

Generella riktlinjer för att applicera vax från Swissvax. Ta god tid på dig och njut av essensen och känslan av en äkta handtillverkad Swissvax produkt.

  • Rengör ytan som ska vaxas noga, detta gör att vaxet fäster bättre vilket i sin tur gör att produkten stannar kvar längre på ytan. Man får bättre hållbarhet och effekt.
  • Använd en mjuk applikator från SWissvax eller applicera vaxet med bara handen. Ta lite vax på applikatorn och lägg på med mjuka cirkelrörelser. 200 ml burk ska minst räcka till 15 appliceringar på normalstora bilar. 50 ml 3-4 bilar.
  • Låt vaxet sitta i 5-10 minuter. Torka av med mikrofiberdukar av hög kvalitet i mjuka skonsamma rörelser. Om duken inte klarar av att torka bort mer så byt till en ny så inga rester blir kvar på ytan.