Tuga Chemie

Kanske gör Tuga Chemie världens bästa fälgrengörare? Det är därför vi har valt att ta in hela sortimentet av Tuga Chemie produkter. Alu Teufel Spezial / Alue Devil Speziel är den suveräna pH-neutrala fälgrengöringen som alla borde prova!

TUGA CHEMIE är ett framtidsinriktat företag som ständigt har utvecklats sedan det grundades av Helmut Deuper 1977. Med sin envishet och vision grundade han ett företag, som nu leds av den andra generationen av familjen, som är en innovativ tillverkare av högeffektiva rengörings- och vårdprodukter.

Tack vare kontinuerlig forskning, utveckling och innovation har företaget blivit marknadsledande inom rengöringsprodukter under årens lopp. Idag står TUGA CHEMIE för årtionden av erfarenhet och förstklassiga, högeffektiva rengörings- och vårdprodukter. Vår lojala kundbas inkluderar inte bara husägare utan även välkända företag och företag.

Vi är ett av få företag inom detta område som bedriver egen forskning och utveckling och producerar sina egna produkter. Och vi gör det uteslutande i Tyskland. Detta gör att vi kan reagera snabbt och med stor flexibilitet på förändringar på marknaden och även reagera snabbt på individuella kunders behov.

Det är premiumkvalitet. Gjort i Tyskland
BARA DET BÄSTA INNOVATIVA RENGÖRINGSPRODUKTER!

TUGA CHEMIE utvecklar premium rengörings- och skötselprodukter för bilar och andra fordon, industrin och hemmet.

I mer än fyrtio år nu har detta familjeföretag utvecklat, producerat och distribuerat högeffektiva specialiserade rengöringsprodukter utformade för att uppfylla de högsta standarderna och enkelt ta bort den mest envisa smutsen. Utöver sitt sortiment av högeffektiva rengöringsprodukter kan TUGA CHEMIE även producera specialanpassade lösningar för dig och flaska dem i behållare med din egen etikett.

Med sina kraftfulla tekniska egenskaper och formler är TUGA CHEMIE rengöringsprodukter i en liga för sig. Ett nära samarbete med våra kunder och ett kontinuerligt utvecklingsarbete säkerställer att våra städprodukter alltid håller högsta standard.
Oavsett om du är i verkstaden, i biltvätt eller i ditt badrum hemma – våra produkter är biologiskt nedbrytbara och håller länge.

Det är premiumkvalitet. Gjort i Tyskland.