I lager.
Antal: 2

Tuga Aluminium-Teufel - Extrem rengöring!

272 kr

Tuga Aluminium Devil

Aluminium-Teufel från Tuga Chemie har utvecklats för den mer extrema typen av fälgrengöring. Det vill säga för fälgar som inte har vårdats på många månader eller kanske aldrig. Den löser lätt upp och släpper inbäddad smuts och bromsdamm, så att det i många fall enkelt kan sköljas bort! 

Aluminium-Teufel bör därför inte ses som en vanlig fälgrengöring för veckovisa underhållsarbeten. Den är nämligen så stark (sur) att den bryter ned allt vax eller tätningsmedel som du har skyddat fälgarna med. Tänk istället på det som en produkt som du använder på extremiteterna. Det kan vara de 1-2 gånger per år som du gör ekrarna på dina fälgar, om du inte kommer dit så ofta eller bara vill komma till den allra lägsta nivån.

Vi tycker också att den är perfekt för att få stålhjul helt rena efter att ha kört igenom en lång vinter utan någon större omsorg.

Använd endast Aluminium-Teufel på målade aluminium- eller stålfälgar. Använd inte på exponerade polerade ytor eller på nymålade ytor. Använd istället Alu-Teufel Spezial, som är pH-neutralt och mycket bättre lämpat för traditionellt underhåll av dina fälgar.

Med detta sagt. Om du behöver en extremt stark och effektiv fälgrengörare, behöver du inte leta längre än till Aluminium-Teufel!Bruksanvisning:

  1. Skölj fälgarna för att ta bort det mesta av smutsen från ytan.
  2. Applicera Aluminium-Teufel från toppen av fälgen och nedåt.
  3. Låt produkten verka i högst 1-2 minuter och skölj sedan av med mycket vatten!
  4. Behandla på nytt om det behövs. Du kan kombinera appliceringen genom att gnugga med några kemikalieresistenta borstar.

Obs:

  • Använd inte produkten i direkt solljus eller på varma ytor.
  • Låt den inte torka.
  • Testa dina fälgar på plats innan du applicerar på alla dina fälgar!
  • Använd inte på polerade, olackade, kromade eller mattlackade fälgar.
  • Använd inte på motorcyklar, mopeder etc.
  • Håll flaskan upprätt!