I lager.

MultiX - Allt-i-ett rengöringsmedel från CARPRO!

130 kr
72 kr

MultiX


Det viktigaste steget för att skapa ett konstverk är en ren duk. Det är precis där MultiX kommer in i bilden med utmärkt rengöringskraft som är helt säker för en mängd olika ytor när den används enligt anvisningarna. 

MultiX kommer i en koncentrerad Formula som kan ta bort all slags smuts och fett. Som är fallet med de flesta av CARPRO-serien, fungerar våra produkter i en hel cirkel, vilket innebär att du kan använda MultiX som förtvätt, såväl som i slutet av tvättcykeln för djuprengöring och borttagning av olika fläckar på en skyddad yta. 

Med sin citrusdoft luktar Multi X inte bara fantastiskt utan erbjuder en hel del mångsidighet med användning både på interiören, exteriören, motorrummet och mer! 

CARPRO MultiX ska alltid spädas ut för att passa den uppgift och yta som den ska appliceras på . Vi rekommenderar spädning 1:20 för allmän rengöring eller 1:100 för högtrycksrengöring. Vi rekommenderar STARKT att du testar på ett oansenligt område av något material före användning! MultiX är riktigt stark och på okända material bör den användas med försiktighet och endast på egen risk.

OBS: ANVÄND INTE OUTSPÄDD. ANVÄND INTE PÅ LÄDER. ANVÄND INTE PÅ BEN ALUMINIUM ELLER ANDRA OBELAGDA METALLER


Blandningsförhållande 1:1 - 1:100

Allmän rengöring 1:20
Förtvätt:  1: 1 ~ 1:20
Däck: ~ 1:10
Motorrum: ~ 1:20
Högtrycksrengöring 1: 100
Inredning: 1:20 ~ 1:30

Beskrivning
Späd ut för att passa önskat syfte och yta
Spraya på medlet eller skumma med foam lance
Skölj av noga


Säkerhetsföreskrifter

Spraya  inte på huden
Spraya inte i ögonen
Använd handskar för att skydda dina händer
Använd inte på anodiserad-aluminium.Datasäkerhetsblad