I lager.

CarPro Reset: Rengör utan att skada skyddet!

259 kr

CarPro Reset 

Reset Shampoo utvecklades som den perfekta partnern till nanoteknologiska lackskydd och beläggningar med rengöringsegenskaper skräddarsydda för deras unika behov. Reset använder intelligenta pH-tensider, som har styrkan hos ett alkaliskt rengöringsmedel samtidigt som de förblir pH-neutrala i lösningen. Detta hjälper till att bryta ner smuts och trafik film för att bibehålla beläggningens hydrofobicitet. I kombination med stark smörjning, enkel sköljning utan rester, ekonomiskt utspädningsförhållande (500:1) och hög skumverkan, är reset det perfekta schampot för att bibehålla din CQUARTZ skönhet och prestanda.1 / 1,35 FL OZ per 5 gallons).2. ulltvätthandske.3.


How to use!

Reset, ett extremt högkoncentrerat bilschampo utan vax och silikon.

Designat för att användas med alla CarPros lackskydd.

pH-Neutral: 7.

CarPro Reset är speciellt framtaget för att försiktigt lösa upp smuts och fett, utan att skada det underliggande skyddet.

CarPro Reset är extremt koncentrerat. En kork av schampot är allt som behövs för en full hink med vatten!

PRODUKTBESKRIVNING 

CarPro Reset Shampo: innehåller intelligenta pH-tensider, som har förmågan att lösa upp smuts och fett, utan att tränga in i det underliggande skyddet. Särskilt med CarPros egna lackskydd/beläggningar i åtanke, exempelvis Cquartz och HydrO2. CarPro Reset Shampo kommer inte att ändra de vattenavvisande eller skyddande egenskaperna hos den underliggande lackskydd/beläggningen.

  • Utvecklat för att användas med alla lackskydd inkluderat Reload, Hydr02, och CQuartz
  • Innehåller inga glansförstärkare, inga polymer eller vax.
  • Intelligenta pH-tensider som ger en stark rengörings- och skum-effekt.
  • Blandningsförhållandet ,1:500 gör att Reset blir väldigt ekonomisk.
  • Ypperlig i en skumkanon/foam lance!


Datasäkerhetsblad