Läder, Vinyl & Plastvårdskit+Ratt (Semimatt)

329 kr

Beställningsvara!

Läder, Vinyl & Plastvårdskit+Ratt


Efterhand som en läderprodukt används kommer olja, svett, smuts och olika typer av kemikalier och mycket annat från människans hud långsamt bryta ner lädret och Vinylen och få det att bli missfärgat, torka ut och till slut spricka. Dessa skador kan ses på de flesta läderprodukter där människans händer och huvud kommer i kontakt med lädret, exempelvis på ett arm- och huvudstöd på en fåtölj, på kragen på en skinnjacka, på ratten i en bil, mm., där skadorna till en början ses som mörka fläckar. Skyddskrämen lägger sig som en skyddande yta på lädret & Vinylen och hjälper till att stå emot all nedfläckning från vatten- och oljebaserade vätskor, vilket avsevärt minskar risken för att skador av typen som nämns nedan uppstår på de läder och skinn som behandlats med skyddskrämen. 

Den skyddsbarriär som läggs på lädret kommer också att förhindra ”vanlig” smuts att tränga in i texturen, smutsen stannar på ytan, vilket gör lädret & vinylen mycket lättare att göra rent och vårda. En bonus är att märken från kulspetspennor och färgfällningar från ex. blöta jeans och andra kläder förhindras att tränga genom skyddskrämen.

Viper Poly Clean löser effektivt upp djupt ingrodd smuts på läder,vinyl och plast ytor. Rengöraren är vattenbaserat och innehåller inte några skadliga kemikalier eller lösningsmedel.

Viper Skyddskräm är en vattenbaserad skyddskräm som används till att mjuka upp, ge näring till, samt skapa en skyddsbarriär på gammalt som nytt Läder & Vinyl. Skyddskrämen gör att skinnet står emot nedsmutsning, vätskor och slitage, samtidigt som det fungerar som en balsam som återfuktar och mättar gammalt torrt skinn samt ger en skyddsbarriär.


Innehåll:

  • 250ml. rengöring
  • 250ml. skyddskräm
  • 30ml. förtvätt till ratt
  • 30ml. skyddskräm till ratt
  • Rengöringssvamp
  • 3st. Frottédukar (33x33cm)
  • Applikatorsvamp i MikrofiberDIABLO- För kraftigt nedsmutsade ytor
Beställningsvara, ta kontakt
THUNDER-X - För marint bruk
Beställningsvara, ta kontakt
TRIPLE X - För smutsiga ytor
Beställningsvara, ta kontakt
Ultra-X, Antibakteriell
Beställningsvara, ta kontakt
Läder, Vinyl & Plastvårdskit+Ratt (Satin)
Beställningsvara, ta kontakt