I lager.
Antal: 46

Immolube: 500 ml

169 kr

CarPro Immolube är ett utmärkt medel med en speciell blandning av tensider och lösningsmedel som utformats för att minska friktionen under våtslipning, polering, eller vid användning med lera på bilens lack. Dess non-stick-formel erbjuder tillräcklig viskositet för att minska oönskade effekter. Immolube har inga skyddspolymerer, inga oönskade glansförstärkare och är lätt att ta bort med en tvätt med vatten eller Eraser.

Immolube gör underverk när du använder slipskivor för punktreparationer eller våtslipning och är en utmärkt partner för användning med Carpro Polyshave pad.

CarPro ImmoLube kombinerar i sin speciella blandning ett supermjukt glidmedel med en blandning av yt- och lösningsmedel som är utformade för att reducera friktionen vid våtslipning, polering eller lerning/claying av lackerade ytor.

PRODUKTBESKRIVNING

Din bil blir ofta utsatt för dagliga angrepp av föroreningar såsom vägpartiklar, salt och tjära (asfaltrester), insekter och så vidare. Ju längre dessa tillåts stanna kvar på lacken, desto svårare blir de att avlägsna. Alla dessa föroreningar samverkar och påbörjar oxiderings-processen.

CarPro ImmoLubes lena och klibbfria formula ger den perfekta viskositeten för att reducera oönskad slipning och repning utan att sätta igen slip- eller polerplattorna. ImmoLube har inga skyddande polymerer och ingen glansförstärkare som är svåra att få bort från ytorna på grund av igensatta slipplattor.

CarPro ImmoLube gör underverk när du använder slipskivor för punktvisa reparationer och är ett utmärkt alternativ till priming av poler-dynor.

CarPro ImmoLube är som ett clay-smörjmedel, bara bättre! Att den saknar glansmedel och skyddande polymer gör den dessutom 100% säker att använda vid applicering av lackskydd.

CarPro ImmoLubes användningsområden

  • Smörjmedel för clay bars
  • Smörjmedel för Nanoskin
  • Smörjmedel för borstar
  • Grundning/priming för pads

Rekommenderade ytor

  • Lackerade ytor
  • Glas


Utspädning

Lerning/Claying 1: 5
Våtslipning: 1:10


Att tänka på

Förtär inte.

Förvara utom räckhåll för barn.

Låt inte produkten torka på ytan.

Testa på små område före användning.


Datasäkerhetsblad